Spoorwensdag 2018 - Vrijwilligers

Met dit formulier kan je je aanmelden als vrijwilliger voor de Spoorwensdagen 2018.

De Spoorwensdagen worden dit jaar alweer voor de 11e keer georganiseerd. Met zo’n 150 vrijwillige NS- en ProRailcollega’s toveren we elk jaar weer een lach op een heleboel gezichten. Heb je zin om mee te helpen? Meld je dan hier aan!

Let op! Voor de mensen die een Hotmail, Live, Outlook of Gmail account gebruiken, komt de bevestigingsmail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) mogelijk in de spambox terecht.

Vereist * (Met uitzondering van tussenvoegsel)Noteer het nummer als volgt: 06-12345678

Alleen personeelsleden van NS en ProRail kunnen als vrijwilliger meedoen.

NS
ProRail

Als wensvervuller organiseer je samen met een collega een wens van A tot Z. Je doet de voorbereiding èn je begeleidt jouw VIP de hele Spoorwensdag. Indien nodig word je bij de voorbereiding ondersteund door een wenscoach. Als je geen wens wilt organiseren maar op een andere manier op de wensdag je bijdrage wilt leveren, kan dat ook. Bijvoorbeeld als rondleider, fotograaf, monteur, filmer, machinist of conducteur. In deze gevallen word je naar behoefte benaderd door een wensvervuller, mede afhankelijk van de wensen van de VIP. Deelname aan de spoorwensdagen is dan niet gegarandeerd! LET OP: Een bijdrage leveren aan de Spoorwensdagen doe je op vrijwillige basis. Dat betekent dat je indien nodig zelf zorgt dat je een vrije dag hebt.

Wensvervuller - voorbereiding en tijdens de Spoorwensdagen
Conducteur - alleen tijdens de Spoorwensdagen
Machinist - alleen tijdens de Spoorwensdagen
Monteur - alleen tijdens de Spoorwensdagen
Rondleider - alleen tijdens de Spoorwensdagen
Fotograaf - alleen tijdens de Spoorwensdagen
Filmer - alleen tijdens de Spoorwensdagen

Dinsdag 29 mei 2018 
Woensdag 30 mei 2018

Maak een keuze van het gebied waar de VIP woont. Een plaats in je eigen buurt/gebied maakt het eenvoudiger om bijvoorbeeld een deel van de heen- en terugreis samen te maken.

Noord (Groningen, Friesland, Drente, Overijssel)
Midden (Gelderland, Utrecht, Flevoland)
Zuid (Noord Brabant, Limburg)
West (Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland)
Geen voorkeur

Één VIP
Twee VIP's
Drie t/m vijf VIP’s

6 tot 16 jaar
16 jaar en ouder
Geen voorkeur

Geen bezwaar
Liever niet

Als je voor het eerst wensvervuller bent, is het soms even zoeken naar de juiste wegen. Het is dan ook handig een maatje als wensvervuller te hebben die al wat meer ervaring heeft met de Spoorwensdagen. Als je hieronder aangeeft dat je voor het eerst wensvervuller bent, zullen we zorgen voor extra informatie over de voorbereiding van de dag.

Eerste keer wensvervuller
Ervaren wensvervuller