Foto poster 2018

Beste vrijwilliger van de spoorwensdag 2018,

 

Op dinsdag 29 en woensdag 30 mei is het weer zover, dan organiseren we de 11e editie van de Spoorwensdagen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Een klein tipje van de sluier kunnen we vast oplichten: de vroegere directietrein ‘De Kameel’  wordt speciaal voor deze twee dagen onze Spoorwensdagexpress en het NS Harmonieorkest zorgt voor een swingend optreden. Hou de website goed in de gaten voor regelmatige updates over het programma.

We zijn ieder jaar weer op zoek naar een groot aantal vrijwilligers, zodat we alle wensen in vervulling kunnen laten gaan.  Wil je je aanmelden? Klik dan onderaan deze pagina op de link om het formulier in te vullen.

 

Hoe gaat het aanmelden in zijn werk?

 

Via deze website kun je je aanmelden als vrijwilliger. Daarbij is er een aantal mogelijkheden, namelijk dat je meedoet een wens te vervullen, maar je kunt ook bij voorbeeld meedoen als MCN, HC of fotograaf. Let op: alleen als je je aanmeldt als vrijwilliger voor het invullen van een wens weet je zeker dat je dit jaar meedoet. De andere mogelijkheden zijn afhankelijk van de wensvervullers die al dan niet bijvoorbeeld een fotograaf of HC meenemen, en vervolgens al dan niet contact met je opnemen.

Bij het aanmelden krijg je een aantal keuzes die je kunt maken, bijvoorbeeld vanuit welke regio in het land je VIP-er komt, hoeveel begeleiders er meekunnen, uit welke leeftijdscategorie de VIP-er komt en overige bijzonderheden.

Dit ziet er misschien wat omslachtig uit, maar het heeft een reden: we willen dit jaar de matching tussen wensvervuller en VIP veel meer automatiseren zodat er geen matchingsessie meer nodig is in Utrecht. Dat scheelt reistijd, is gemakkelijker, en het vult de behoefte in van veel vrijwilligers die over de matchingsessie in voorgaande jaren suggesties deden.

 

En dan?

 

In april zorgen we ervoor dat je digitaal een keuzelijstje krijgt van VIP-ers die voldoen aan jouw keuzes. Je kunt zelf de filters in deze lijst nog aanpassen zodat je meer wensen te zien krijgt en zodoende kunt kiezen welke wens het beste bij je past!

Mocht je dit jaar voor het eerst wensvervuller zijn (dat kun je ook aangeven op de website), op dinsdag 10 april organiseren wij een informatiebijeenkomst in het Trefpunt aan de Laan van Puntenburg 100 in Utrecht voor alle vrijwilligers.

We kijken er nu al naar uit om er twee mooie dagen van te maken. Tot ziens!

 

Het inschrijven als vrijwilliger is niet meer mogelijk omdat er voldoende aanmeldingen zijn.

We zien je volgend jaar graag terug als vrijwilliger!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vul dan hier (Wensenformulier 2018) het formulier in.