Koningin Tim

Koningin Tim

Het zinnetje van Tim "Ik voel mij net de koningin, de hele dag in de eerste klas reizen!!" maakte op mij een onvergetelijke indruk.

Voor mij als NS’er is dit inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Maar voor deze jonge treinfanaat was dit heel erg bijzonder.

Wij hebben Tim die dag meegenomen naar de verkeersleiding in Amersfoort. Een zeer hartelijke ontvangst met wat kado’tjes speciaal voor Tim. Onze VIP wordt ingewijd in de wereld van de verkeersleiding door collega’s die vol passie over hun werk praten.

In de werkplaats in Amsterdam heeft Tim zijn hart kunnen ophalen. Bij de treinsticker voorraad wist hij precies wat de nummers op de stickers voorstellen.  Dan sta je toch wel even te kijken als NS’er die al meer dan 30 jaar in dit bedrijf rondloopt en nog niet de helft weet van deze jongen van 15.

Een ritje in de kameel en dan nog helemaal vooraan, met je neus bijna op de rails… dan voel je je toch een heuse machinist.

Daarna ook nog zelf aan de knoppen in het treinsimulator centrum! Dat is iets anders dan op je computer met een treinsimulator spelen. Volgens zijn ouders een onvergetelijke dag voor Tim en zijn ouders.

 

Op zo’n dag ben ik zo trots op NS en mijn collega’s die aan deze dagen meewerken!

Testimonials